Bazele promovarii blogului

Vom vorbi in acest articol despre bazele promovarii unui blog folosind WEB 2.0 .

Un blog WordPress se autopromoveaza de fiecare data cand un articol este publicat ( pentru mai multe detalii despre acest subiect cititi si acest articol in care este explicat detaliat modul in care adaugati blogului o lista de ping, o lista a site-urilor care vor fi notificate plus cateva considerente privind aceasta lista ).

Scopul acestui articol este de a va indica un mod suplimentar de publicitate care se face doar prin apasarea unui buton:

http://www.onlywire.com

Probabil ati auzit despre WEB 2.0: reprezinta un termen generic pentru cele mai noi servicii web- retele de socializare, de bookmarking, etc.

Informarea acestor retele despre fiecare articol pe care il creati poate aduce, instantaneu, destul trafic gratuit blogului.

Nota: din experienta proprie am tras concluzia ca pentru blogurile in limba romana nu functioneaza la fel de bine ca pentru cele in limba engleza; totusi va recomand folosirea acestor servicii datorita celorlalte beneficii pe care le aduc: cresterea Google PageRank, Alexa Traffic Rank, etc..,care pana la urma duc si la cresterea traficului pe care motoarele de cautare il trimit organic spre un site.

Deci creati un cont gratis la OnlyWire si de fiecare data cand scrieti un post notificati 16 servicii de socializare prin apasarea unui singur buton!

Veti realiza o mare economie de timp si o crestere a indexarii articolului de catre motoarele de cautare.

Succes!

Note:

1.pentru detalii suplimentare va invitam pe forum;

2.toate link-urile prezentate in acest articol sunt directe si se vor deschide intr-o noua fereastra.