Cea mai idioata idee de afaceri pe care am vazut-o!

Am observat ca si cele mai idioate idei de afaceri pot produce bani dar asta le intrece pe toate!Sau nu?

Insa acesta idee mi se pare de-a dreptul idioata:cum dracu’ poti sa te gandesti ca va cumpara cineva o masinarie (sic!) pe care trebuie sa mergi pentru a te deplasa mai incet?

Desi in Romania s-ar putea sa mearga ideea: daca ai dat cateva sute de euro pe o pereche de pantofi si nu mai ai bani de crema de ghete (am vazut un Porsche Cayenne pe gaz!) sau esti “baiat de baiat”,  s-ar putea sa iti doresti sa fii vazut in toata spendoarea toalelor tale parcurgand un drum plin de apa si noroi ( acum sunt rautacios pentru ca nu numai in Ro sunt astfel de “drumuri” -sau nu sunt?! )

Eu, de fiecare data cand incep o afacere, imi intreb cunoscutii ce parere au despre aceasta afacere,evident dupa ce dau un search pe Google (vorba unui “mare om de stat” care ne trimite sa citim despre “papadie” si “Herodot” – despre care el sigur nu a citit niciodata altfel nu l-ar fi numit filosof  !) pentru a vedea cum au esuat altii incercand-o.

Hint: folositi-va si blogul pentru a cere sfaturi sau macar informatii suplimentare despre afacerea in care vreti sa investiti timp ( viata este atat de scurta! ) si bani.S-ar putea sa fiti surprinsi de faptul ca nu numai ca nu sunteti primul care are incerca sa deshida acesta afacere dar sunt multi care deja au inchis-o!

Succes!