Editura Hoffman.com

Ar fi trebuit sa fie site-ul nostru de  baza,principalul,dar,deoarece am crezut ca in Romania nu se pot face bani si nici reclama folosind internetul, l-am abandonat dupa ce am cumparat domeniul si am construit un site static, clasic.

De vreo luna de zile ne-am gandit ca internetul a inceput sa functioneze si in Romania (in sensul de reclama si trafic) si ne-am mai gandit ca lumea economisind bani va cauta cea mai ieftina distractie si cea mai la indemana-blogosfera, plus ca fiind an cu multe alegeri si cu un tip celebru care recomanda abandonarea scolii si cautarea informatiile (vezi papadie si Herodot “istoricul”) online,un blog de nisa poate avea succes.

Nu l-am terminat, inca, din lipsa de timp dar ne gandim (:)!) la el zilnic.

Editura Hoffman va fi imaginea virtuala a afacerii noastre offline: editura,tipografie si solutii web.

Un blog decent, cu reclame numai de la Google ( toate blogurile noastre  trebuie sa se autosustina financiar si daca se poate sa si aduca profit ).

Se spune ca un site comercial nu trebuie sa aiba reclame din acelasi domeniu deoarece face clientii sa migreze spre concurenta deoarece le oferi alternative,dar noi nu suntem de aceeasi parere.

De ce?

Orice potential client oricum va cauta mai multe oferte pana se va decide asa ca preferam sa i le furnizam noi,dar pe bani!

Daca suntem cu adevarat buni,si ne straduim sa devenim, se va intoarce cu siguranta la oferta noastra,daca nu,…

Dar sigur ca vom mai vorbi despre Editura Hoffman de indata ce acesta va evolua sau va realiza un proiect major (suna ca “de lemn” dar asta mi-a venit in cap acum,scuze!)

Blogul foloseste ca platforma WordPress si ca tema Architect de la iThemes.