Gary Vaynerchuk-o afacere de milione de dolari in jurul unui video blog!

Incepand prin a fi coproprietar al unui magazin de vinuri din New Jersey, Gary Vaynerchuk si-a castigat celebritatea si milioanele de dolari ca gazda a video-blogului Wine Library TV ( avand ca subiect vinul ); si-a infiintat propria firma de comercializare a vinurilor si a creat un brand din numele sau prin aparitii la tv si tinand conferinte in toata lumea.

Faptul ca este diferit si excentric plus necenzurarea limbajului il fac deosebit si dau forta video – clipurilor sale si deci blogurilor pe care le detine. 

Producand video-clipuri de ani de zile, de cateva ori pe saptamana, si-a construit o imagine care inspira incredere si dependenta cititorilor.

Ce putem invata din activitatea lui Gary Vaynerchuk?

-folositi mai putin text si integrati audio si video articole in bloguri-asta vom incerca sa facem si noi:).

-costruiti un blog avand ca tema un domeniu pe care il cunoasteti sau pe care doriti sa il cunoasteti mai bine – cate bloguri ati vazut, de exemplu, despre fabricarea palariilor sau despre repararea instalatiilor sanitare sau electrice?

-folositi blogul pentru a va dezvolta si afacerea offline ( de exemplu noi folosim blogurile noastre pentru a ne promova atat afacerea noastra online iConsClub Store cat si pe cea offline Editura Hoffman )

Succes!

Nota:toate link-urile prezentate in acest articol sunt directe si se vor deschide intr-o noua fereastra.