iConsulting Network

Am decis sa cumparam acest domeniu deoarece denumirea sa este asemanatoare cu a altor doua  domenii ale noastre:  exepublishing.com -pe care este construit iConsulting Network si axapublishing.com (deocamdata neutilizat fiind parcat la Google-Adsense for domains) respectiv axxapublishing.com care este un site nou, promovat si pe Google si despre care va vom informa pe larg deoarece speram ca va fi un membership site de mare succes.

Costruit tot pe o platforma WordPress si folosind Flexibility Theme,iConsulting Network este un blog in care sunt prezentate  toate cluburile noastre.

Nu folosim Adsense pentru monetizarea acestui blog deoarece il promovam folosind acest sistem -veti primi 1000 de minute de video tutoriale accesandu-l- (atentie,se va deschide intr-o noua fereastra!).

Acest sistem de promovare este gratuit si functioneaza foarte bine, de aceea vi-l propunem si voua.

Pentru cresterea eficientei promovarii site-urilor noastre vom adauga in curand si un sistem automat de colectare a adreselor de email prin oferirea de carti (ebooks) gratis.

iConsulting Network, fiind un blog static, adica folosim ca index o pagina, utilizam pentru mentinerea lui in motoarele de cautare un plugin pentru WordPress care poate fi descarcat gratis accesand acest link (se va deschide intr-o alta fereastra).

Acesta va posta automat articole cu o frecventa de doua pe zi in cele doua categorii -Marketing, Web Design si Affiliate Marketing.