iConsulting STORE

iConsulting Store este primul nostru site si suntem, inca, mandrii de el!

Este un exemplu clasic de e-commerce site care ofera numai produse downloadabile:respectiv produsele sunt prezentate in magazinul virtual si dupa plata facuta prin PayPal clientul primeste link-urile pentru descarcarea lor in calculatorul propriu,tot procesul fiind practic instantaneu.

Nu folosim niciun sistem de publicitate extern preferand sa ne facem publicitate decat produselor noastre:in principal cartilor (eBooks) care sunt vandute avand private label rights si sunt oferite pentru prima data in clubul (membership site) AXXA Publishing .

Mai multe despre acest tip de drepturi pe care le aveti pentru aceste carti puteti citi :

– in engleza –iConsulting Support

– in romana –Afaceri la cheie

iConsulting Store foloseste ca platforma un script creat de ViArt Shop,care,dupa parerea noastra ofera un foarte bun raport pret/calitate si mai ales un foarte bun suport tehnic.

Scriptul este foarte flexibil, incluzand si un CMS,un helpdesk (nu atat de avansat) si un forum (pe care nu il folosim,inca).

Folosim acest site pentru a vinde carti,software,grafica,articole,video tutoriale,… pe care le oferim si prin cluburile noastre ,ultimele doua costruite fiind:

Resellers Club

Resell Rights Oasis

dar si pentru a oferi produse gratis.Aceste produse sunt prezentate pe alte doua site-uri:

Free eBooks

Free Recipes eBooks

Ca publicitate suplimentara folosim email-ul prin care expediem link-urile pentru downloadarea produselor cumparate de la iConsulting Store in care adugam inca doua dintre cluburile ale noastre:

MRR Videos Club

PLR Articles Club

Magazinul online este extrem de popular printre cunoscatori oferind o gama foarte larga de produse digitale la preturi sub nivelul pietei mondiale.

Aproape fiecare dintre produsele oferite vine insotit de o scrisoare de vanzare (minisite) astfel incat poate fi oferit spre revanzare in maximum 5 minute (cumparatorul nu trebuie decat sa isi seteze link-ul personal catre procesatorul de carti de credit si sa il uploadeze).

Produsele sunt arhivate si insotite de drepturile pe care le are cumparatorul asupra lor.

Pentru clientii nostri oferim suport tehnic 24/7 si ajutor pentru setarea produselor.

In ultima luna am creat si un serviciu suplimentar pentru personalizarea produselor digitale.Mai multe despre acest nou site puteti afla accesand link-ul PLR eCover

Pentru a va face o impresie depre cum functioneaza un magazin virtual care vinde produse digitale,te invitam sa descarci gratuit,evident,doua din cartile noastre:

Simple Money Saving Tips,PLR

The WOW Effect

Nota:

-pentru orice neclaritate ne puteti contacta accesand acest link

-toate link-urile se vor deschide intr-o noua fereastra

Succes!