RoBlogger-Obiective

RoBlogger isi propune a fi locul in care se pot intalni toti cei care vor sa foloseasca blogul pentru afaceri,pentru a-si promova afacerea sau, si mai simplu,pentru a face bani folosind internetul.

Nu avem si nici nu vrem sa avem nici o legatura cu cei care vor “sa se imbogateasca’ click-aind toata ziua pentru cativa centi,scheme piramidale gen “Caritas” (trimite $10 si vei primi o localitate celebra din Croatia-P..:)) ,cazinouri sau pariuri online…

Nu cunoastem si nici nu am auzit despre existenta cuiva care s-a pricopsit astfel.

Ne propunem ca target initial acele persoane care au auzit despre bloguri,care stiu ca blogging-ul este ceva special si interesant dar care nu stiu ce afacere profitabila se poate incepe folosind aceasta platforma extraordinara-Blogul.

Vom incerca sa va indrumam pas-cu-pas prin intregul proces de creatie al unui blog,investigand fiecare etapa si cum acesta va poate ajuta afacerea voastra.

Deci veti invata sa va construiti si sa va publicati primul blog dar si sa experimentati modul in care aceasta tehnologie va poate ajuta sa va mariti increderea si profesionalismul in fata clientilor vostri.

Vom incerca sa va invatam:

-ce este un blog,cum functioneaza si unde veti gasi bloguri care au ca subiect business-ul vostru

-modul in care blogul poate ajuta o afacere si prin ce difera el de un web site,ziar online,newsletter sau un forum

-cum sa iti creezi si sa iti publici primul blog

-tehnologia pe care o veti folosi pentru a mari controlul si flexibilitatea mesajelor voastre

-cum va puteti promova si folosi blogul vostru pentru a atrage noi clienti si pentru a putea comunica cu ei intr-un mod personal si prietenesc.

Succes!