Subiecte noi = trafic mare!

Pentru a va mari traficul pe blog folositi articole despre subiectele zilei!

Cautand pe site-urile care monitorizeaza blogurile si popularitatea lor poti afla ca pe primele locuri se afla cele care au ca subiect noutatile din tehnologie si cele politice.

Explicatia pentru pozitia inalta in topul traficului pentru blogurile care au ca subiect tehnologia este relativ simpla:cititorii sunt interesati si de parerea altora despre noutatile tehnlogice,mai ales daca blogul este administrat de un expert in domeniu.

Cel mai la indemana si cel mai cunoscut exemplu:Microsoft, pentru a umaniza fata unei mari corporatii impersonale, incurajeaza angajatii sa administreze bloguri create chiar pe site-ul sau : http://blogs.msdn.com/.

Exista, insa si un blog celebru,Mini-Microsoft (minimsft.blogspot.com), scris de un angajat necunoscut al aceleiasi companii care critica practicile manageriale si care este mai cunoscut (in sensul de trafic) decat toti blogerr-i Microsoft!

Blogurile avand ca tema politica ajung in topuri, in principal, din doua motive:

-au un continut nou continuu deoarece se bazeaza pe canalele de stiri uzuale: retele de stiri radio,  tv sau ziare si reviste;

-ofera o imagine personala, pasionala, distincta si ( uneori ) cinstita despre evenimentele politice.

Succesul blogurile avand ca tema tehnologia si poltica te poate ghida in dezvoltarea blogului tau.Cateva intrebari trebuie sa ti le pui tot timpul atunci cand iti planifici sa faci un blog despre si pentru afaceri:

-unde vei gasi stiri despre subiectul tau 24/24?

-cum poti prelua noutatile din domeniul blogului tau si cum le vei imprima amprenta ta personala?

-cum poti prelua noutatile din alte domenii si le vei aplica afacerii tale?

-care sunt micile si murdarele secrete din acest domeniu despre care nu vorbeste nimeni?

Axandu-te pe aceste idei blogul tau va straluci.

Si nu uita: fi pasional si controversabil!

Succes!